laupäev, 12. veebruar 2022

Hanna-Magdalena Hingamispäev

I

Hanna-Magdalena mossitas oma fois gras ja Tseesari salati otsas, mille juurde pakuti Apelsini mahla -- kuid ta pidi ikkagi Ise külmkapi juurde minema, et sealt röstsaia välja võtta ja Rösterisse panema. Tema Tiffanyl oli ilus häärber ja teenijad, kuid nemad pidid siin -- ja nende rahaline seis oli suht-koht sama.Noh Jah, Madise Kaarnakivi edenes nii hästi, et tema läks lendu, kuid egas see tema süü polnud, et tema issi ei võinud oma Kaarnakivi välja lasta. Ikka ta müttas käidud radadel ja hoidis kinni vabatahtlikult Tuletõrje kohustusest, nagu poleks selleks Munitsipaalpolitseinikke või teise asjapulki. Kas keegi talle ka selle eest maksab?! Ta ei saanud oma isa alandlikkusest aru, et ta end niimoodi ära kasutada lasi. Isa ja Ema istusid püüdlikult tema vastas, ja püüdsid halva mängu juures head nägu teha. Nad said aru, kuidas tütrel ei meeldinud varjus istuda. Kuid see oli tema huvides, kui ta vaikselt üles kasvab. Nad ei tahtnud, et ta päris Tiffany Ülemisteks muutub, ja viimased ettekanded Filosoofia õppejõult olid paljutõotavad. Võib-olla Tiffany siiski taltub ja võtab nende tütre ette ja räägib kui halb on olla lesk tema eas... Tema boyfriend oli ikka veel vanglas, ja endamisi palvetasid nad, et ta kellegi kaastundliku kandi poolt surnuks koputatakse, et ta ei saaks enam Hanna elu ära rikkuda. Aga nüüd oli Hingamispäev ja nad tahtsid nautida seda hõrku hetke ja neid ande, mida nad olid suutnud oma pirtsakale tütrele pakkuda. 

Hanna-Magdalena näris oma röstsaia, millele oli rasvaselt fois-gras'd peale määrinud, nagu ei maitsekski see temale üldse ja rüüpas Apelsini mahla peale., kui tema vanemad sõid tatra putru ja jõid sinna koorekohvi kõrvale. Siis sõi Hanna oma salatit, mis oli väga suur kauss, kui vanemad lõpetasid oma spartaliku eine Õunaga. Polnud ime, et neile ühtegi Toredat Mõtet, millega see Suur ja Auline Ülikooli linn end kiitis, pähe ei tulnud. Hanna-Magdalena leidis end häbiselt unistavalt, mis võiks olla, kui ta oleks hoopis Tiffany Ülemiste õena sündinud, ja mitte nende kuivikutega. Nendega ei saanud isegi Filosoofiast rääkida!! Milline nõmedus. Tema Tiffany suples teenijates ja võis endale kõike lubada, aga tema mädanes siin ja vaatles oma bioloogilist kella. Tema elu parimais aastates, hoiab tema küünalt vaka all... 

Kui nad olid nõustunud Hanna-Magdalena ellujäämise auks Teatrisse minna, mis pidi Tallinas olema, pidid nad ka Ussisoost läbima. Miskipärast oli udu seekord tihedam, kui tavaliselt, ja enne, kui keegi jõudis reageerida, oli keegi jobu Oma Grand Jerokiis nende teepeale ette vajunud ja laupkokkupõrke tekitanud. Nende Fiat Puntol polnud mingit lootust ja esimene rida oli istme ja kokku surutud mootori vahel ja mõlemi Isa ja Ema ülakehad moondunud ja purunennud esiklaasist välja vaadanud. Kuidagi moodi oli Hanna-Magdalena tagaistmel ühegi kriimuta ellu jäänud; ja kui kohale vuranud politsei; kiirabi ja Tuletõrje ta autorisust välja lõikas, hoidis Irokees ikka veel omal peast kinni ja puhus kassiahastuses 3,14 promilli välja. vandudes, et tema on 22 aastat kaine autojuht olnud. Hanna-Magdalena habises pärani silmi "Palun vabandust, palun vabandust, mitte niimoodi! Palun vabandust!!" Ja juurde kutsutud nõustaja talultas ta kiirabi juurde, kus talle anti rahustit, ja pandi kanderaamile magama, et ta ei saaks end šokis vigastada. 

Üks politseinik, kes oli juhtumisi seesama konstaabel, kes Pedofiilile oleks peaaegu üle laua kõrri hakanud, seletas õnnetust ja auto arvutist võetud andmeid. "No ei anna vanajumal sellele tüdrukule armu..." Teine vaatas toimikut ja noogutas süngelt kaasa. "Neil oleks nagu needus peal..."

"Pipart sulle keele peale!" urises konstaabel ja teine tõstis alistunult käed ja asus oma toimetuste kallale. 

II

Kui Hanna-Magdalena ära nutetud häälel viimaks oskas oma Tiffany telefoni numbri öelda, kui see, kellega kontakteeruda, sest et ta tema hoolealune on, siis kergitas Nõustaja kohe kulmu, sest ta oli temast palju kuulnud, ja teadis tema vanust. Kuid ehk on Tiffany vanematest kasu...

Kui see kõne lõpuks Ülemiste häärberisse jõudis, oli juba Ema koos oma pihiisaga õnnelikult Venemaa poole lennus ja teda ei olnud mõtet kõnetada. Tiffany vandus endamisi, et pidi Uku Sepaga kohtumist jälle edasi lükkama, ehkki ta polnud meest selle kohta ettegi hoiatanud, kuid see pidi enne tulema. 

Ta nõustus kohe sellega, et kui Hanna-Magdalena on kõbusam, siis tuuakse ta Ülemiste häärberisse ja lubas selleks külalste toa valmis seada. Pärast sellist halba uudist, mis ta Hingamispäeva ära rikkus. Ta haistis jälle Kasutaja Kagujat, ning otsustas alistuda ja teise põse ette keerata -- mitte et ta oma väge oleks saanud --! Ta andis kõik käsklused vastuvaidlemist mitte taluval toonil edasi, ning teenijad tuhisesid nagu majahaljad sõnatult käske täitma. Ta ohkas ja helistas Uku Sepale, kes oli selle kõne peale üllatunud ja veidi ära vajunud elutu häälega. Tiffany palus temal Genisha üles otsida, sest raisal polnud ju mobiili ja andis tema umbmäärase aadressi, koos õpetusega, et: "Kui sa teda sealt küllalt kaua otsid, küll tema leiab sinu ülesse ja saab aru, kuhu koos sinuga tulla; ära siis võõraks jää!" Seda teinud läks ta trepist keldrisse ja suundus tööliste kööki, kus ta andis uue menüü, et külalistega arvestada ja sealt esimesele korrusele härraste kööki ja andis need samad nõuded, et kõik teeksid oma osa ja siis läks oma tuppa ja valis sündsad leinariided selga. Viimane asi, mis ta tahtis, oli Hannat solvata liiga erksate värvidega, sest tal oli Punane kapuutsiga Top seljas olnud ja vastavad kottis püksid ning Nike tossud, kuid nüüd riietus ta maitsekalt musta särgiga ja pani musta seeliku jalga, unustamata isegi aluspükse, et ta isegi tunneks end kombekalt ja mustad sokid, ühes kingadega. Talle ei meeldinud kingad, kuidas need tema varbaid ahistasid... Kui ta oli valmis, ja end peeglist seletas, mis oli kapi seinale pandud, oli ta nagu mingi gooti nukk -- ainult ilma meigita. "See saab olema Piik päev..." ohkas Tiffany Ülemiste ja vuristas mõttes sündsad palved ette, et end valmistada. 

III

Lutsiver lohutas ikka Kasutaja Kagujat, kes ei olnud rahul, et ta ei suutnud isegi oma viimase trikiga Tiffany Ülemistet vaost välja lüüa ja Jumalat Teotama sundida -- pealegi veel see sohitud Irina palve. Ja ta ei võinud isegi nende lennukit taevast alla tuua, et see Kohtuasi soolas oli!! Aga vähemasti võis ta selle Hanna südamesoovi täide viia, las nüüd marineerib!! 

Ja Lutsiver talutas vihast luksuva Kasutaja Kaguya voodi juurde, kus ta oli teda viimasel korral võtnud: 

"Ära nuta! See polegi sinu süü.." ja seda ütelnud hakkas ta naisukest igast küljest rahuldama, samas kui tema keha Maarjamõisas tõmbles ja arstid talle südame massaži tegid, et ta päris ära ei sureks ja said ta jälle stabiilseks. Tema ukse ees oli ikka veel nõudlik politseinik, kes Snickersit näris, et ei saa ikka veel küsimusi -- ja pealegi oli tema poja sünnipäev. "Nii hea Hingamispäev!!" urises politseinik ja valvas omal postil edasi. 

Lutsiver keppis Kasutaja Kaguyat nagu oma lemmik libu ja sai temalt kõik kire intressidega tagasi. Kui ta oli teda niimoodi küllalt keppinud, tõmbas ta naise pea endale lähemale, kes ikka veel kepist pilves ilmega teda tänulikult seletada püüdis. "Pane end riide, tibuke, mul on sulle üks lõbus tööots, mis su tuju tõstab. Täna on ju ikka Hingamispäev!!" Lutsiver ootas nagu vana rahu ise, mis oli tema puhul nii eriskummaline ja meelas ning õnnelik Kasutaja Kaguja tahtis seda head asja juba näha ning lippas nagu kepslev jahikoer vaguralt Isandale otsa vahtides tema kõrval, kui nad aeglasel sammul "Mängupõrgusse" läksid. Ja seal "Mängupõrgus" olid igat sorti mänguautomaadid, kuid need olid sellised viguriga. Need ei küsinud sinult mitte raha  vaid Ühe Hedoni!! Selle Hingeraha eest said sa valida, missuguse kepi sa tahad saada. Lutsiver saatis vastutava praktikandi mingile teisele tööotsale, kes kummardas kolm korda maani tema ees, enne kui julges minema roomata, et polnud veel ühtki vaba päeva näinud. Aga Hingamispäev -- noh kui Isa Lutsiver lubab... 

"Mis ma siin teen?" küsis Kasutaja Kaguya ebalevalt. Ta seletas masinaid ja nende küljes olevaid juhendeid, mis olid küllalt täpsed, et ei oleks tohtinud mingit probleemi olla. 

"Sa ju tead, kuidas sinu ja su sõbrannadega oli?" küsis Lutsiver ja sai varma noogutuse

"Noh vot! Sina hakkad nüüd Alpe vorpima!" tähendas peaõelus ja kui naine ikka veel kahtles, kas ta ikka saab aru, kuidas. Muheles endamisi. "Sa ju tead, kuidas mõnikord tüdrukud hakkavad pipardama ja poistel läheb vedelaks? Noh Sina peadki siis hoolitsema, et kõik varjud ikka oma Hedoni ära kulutavad." Kasutaja Kaguya seedis seda ja vaatas ringi, ise mõmisedes. 

"Miks siin nii vaikne on?" ja kui ta sai Lutsiverilt mesimagusa küsiva pilgu, vabandas viisakalt ja seletas, kuidas maapeal on sellises asutuses õige lõhn ja muusika, et inimesed end teretulnuna tunneksid. "Ja pealegi šerlock Holmesi varjukuju peaks uksel laulma Dobro Pašaluvat samas, kui õhk lõhnab lavendli ja viiruki järele ja tausta muusikaks sobiks hästi "Carnival of Rust!" 

Lutsiver kaalus neid pakkumisi ja tal vajus kulm kipra. "Sa tahad neid ette hoiatada? Selline laul!" 

"Oh ei!" naeris Kasutaja Kaguya mahlakalt "Paku inimesele kogu tõde ja ta ei näe lõksu ka osutamise peale vaid vantsib sisse. Või pole sa kuulnud seda anektooti, kuidas venelast sillalt alla hüppama panna. Ütle talle, et siit ei või!!" Ja Lutsiver vaatles oma Alpi suure rõõmu ja tänulikkusega, et isegi pisar tuli silmi; nagu isa, kes on oma tütre etteaste üle uhke. "Ma teadsin kohe, et sa oled seda vaeva väärt, ja näe kui kiiresti sa juba kannad!!" Ja suur lai naeratus, millega ta oli esiti Tiffany Ülemistet kostitanud, mis ta väga võikaks tegi, lehvis Kasutaja Kaguya näole ja ta lõi kulpi ning tegi oma Hingamispäevaga algatust. 

Esimene klient oli prillidega nohik, nii 22 aastat vana, kes oli kogu elu Teoloogiat õppinud ja mitte kunagi julenud tüdrukutega jamada, kuid nüüd oli julenud salaja omas toas succubuseid välja kutsuda, ning kogemata kombel läbi portaali siia "Mängupõrgusse" sattunud. Ta seletas üht eriti sadistlikku masinat, kus oli istme peal dildo, mis pidi tema tagumikku minema ja siis pidi ülevalt ehtne succubus tema riista peale langetatud saama. "Ma ei tea..." leidis poiss end igatsevalt ohkamas, kui Kasutaja Kaguya talle külje all ujus ja end esitles, et küsida, kuidas kasulik olla. 

"Kas ma tõesti saan Ühe Hedoni eest, seda succubust..." ja ta jättis oma lause lõpetamata ning punastas. Kasutaja Kaguya taipas viga, ning hakkas lohutama. "Kui te saate selle dildo otsa istuma, siis meie patenteeritud PõrguSikk libesti mõjub nagu Viagra ja modifitseerib sinu riista sinu mõttejõul soovitud pikkusele ja jämedusele, et anda soovitud tulemust!!" Kui poiss seda kuulis, et isegi tema oma tavalise riistaga saab mehe tegusid teha, ja kui succubus ka kutsuvalt indlema hakkas, et kus on küll tema vlage rüütel, kes ta silmad särama saab... Õhinal nohik andis oma prillid hoiule ja lükkis kaasa saadud Hedoni pilusse. Kurat kui hästi taustamuusika sobis, tal läks juba sellepeale kõvaks. Esiti oli raske dildo sisse saada, sest see oli tema esimene kord, aga kui ta valmis oli, näitas ta Ok märki ning succubus langetati alla, kes nautleva aeglusega poisi riista vastu võttis. Ja kepp võis alata. Nohik tundis enese rõõmuks, kuidas tema suguti succubuse sees täpselt nii suureks ja laiaks sai, nagu ta tahtis. Lõpuks ei saanud ta isegi parema tahtmise korral, seda kurivaimust välja tõmmata. Samuti hakkas tema pärak ümber dildo kokku tõmbuma ja sundis temal end ka rohkem liigutama. Kui ta oli endameelest küllalt keppinud, tahtis nohik lõpetada, ja näitas jälle Ok märki. Abivalmis Kasutaja Kaguya lendas kohale, et näha mis mureks. "Hakkame lõpetama, ma arvan et olen küllalt saanud." ahmis nohik minestamise äärel. Mitu korda ta oli juba orgasmi saanud 7? 8!! Succubus ka tema otsas oli vist heas tujus ja kiitles, kuidas veel kunagi pole keegi nii palju temast välja võtnud ja nii muljetavaldav Mees olnud... 

"Sa oled siis nõus oma hingest loobuma, see on suurepärane, hakkame siis kohe imama!!" plaksutas Kasutaja Kaguya käsi. "Ööö Imama? Hingest Loobuma?! Ei ma maksin ju Ühe Hedoni!" ei saanud teoloogia tudeng nüüd aru, kuidas tema hing nüüd asjasse puutub, ise ohkides oma 9 orgasmi, või oli see 10nes. Väga raske oli keskenduda ja Kasutaja Kaguyat mõista. "No kuule, see pole aus, See Üks Hedon oligi su hinge hind, selle märgiks, et sa oled lepinguga nõus, ja nüüd sa oled oma Tasu saanud. või pole sa teenusega rahul. Me võime veel üht teist lisada..." Ja kui see tõelus nohikule koitma hakkas ja ta silmad pärani läksid, just siis tõmbas Kasutaja Kaguya kangist, ning dildo imas poisikese hinge kerge lurtsatusega välja, ning succubus asus aplalt tema hingekeha kugistama. "Tänks õeke, veel kunagi pole ma oma tööd nii palju nautinud, ja kui kiiresti sa tema nõusse said. Too eelmine praktikant lasi meil igavleda ning ei suutnud kedagi ära rääkida, kuid sina oskad!" Ja Kasutaja Kaguya naeratas väärikalt töölisele ning märkis hinge üles. "Head Hingamispäeva sullegi." Üks Hedon polnud küll palju, kuid see oli ka nohikust teoloogia tudeng, palju sa sealt ikka tahad. 

Teine klient oli tulnud koos oma tüdruksõbraga, sest ta ei julenud seda üksi teha. Ka nemad said vastava masina peale meelitatud, ning oma hingest lahti, õhutades partnerit kiiremini; kõrgemale ja kaugemale, püüdlema ultimatiivset orgasmi. 

Endine praktikant tuli lõõtsutades tagasi ja pakkus talle Extra Shot Espresso Cacao Extra topsis, nagu Lutsiver oli väga kategooriliselt sisendanud. Järjekord oli kohutav, kuid ta oli selle kätte saanud. "Teie kohvi, emand!" piiksus ta falsetiga, ning Kasutaja Kaguya taipas, miks tal nii raske oli kedagi meelitada. Selle häälega poleks ta isegi trolli ära rääkinud. Ta ei tahtnud talle küll kaasa tunda, kuid alati oli hea mõnda kratti omada, nagu ta nägi Leonidas Sumatinit omasid kantseldamas. Ja miks ka mitte. Ikkagi on ta Lutsiveri lemmik libu, nagu ta enesele sisendas, et oma endisest kaotusest üle olla. "Jää siia ja vaata, kuidas tööd tehakse, ja sinagi võid istuda Lutsiveri riista otsas, mitte siin konutada." ja seda öelnud, rüüpas ta oma kohvi ja lubas kerge naeratuse. See oli tema lemmik, Lutsiver teadis teda hästi. "Hea kohvi, too neid edasi nii kuumalt ja värskelt ja ma usun, et saame suga hästi läbi." Ja nagu ta polekski kellegiga rääkinud, asus Kasutaja Kaguya järgmist klienti piirama. Õigemini oli üks vaba succubus ära eksinud, kelle Kasutaja Kaguya kohe ära tundis. "Kas sina pole mitte see, kes lasi ühel kratil end keppida, kui oleks tulnud tööd teha?" "Noh, maitse üle ei vaielda, me leppisime siin kohtingu kokku..." püüdis kõnetatu end õigustada. Kasutaja Kaguya ei suutnud seda uskuda, et kusagil on tööline, kes ei saa üldse aru, kui kõvasti ta mööda pani. Aga kuna tal oli vaja oma keskmist tõsta, siis ei tahtnud ta kuidagi selle succubuse pärast oma arvele 0 lisada. "Kuule, nüüd tuleb meelde, Lutsiver peedistab su poiss-sõpra ühe teenega, ja kui ta vabaks saab, tuleb ta sulle järele!" valetas Kasutaja Kaguya teeseldud osavõtlikkusega, ja naiivne succubus jäi uskuma ning lasi end ühe masina otsa meelitada, milles teine succubus hakkas teda kohe meelalt armastama, ja kui Kasutaja Kaguya oli tema eest maksnud ja selle tema arvelt maha võtnud, siis võttis ta succubuse kontoga ühenduse ning jagas selle kaheks. Ühe osa pani ta endale ja teise töötavale succubusele, koos kirjaga "Pane see tööluusija maksma, sest ta pole Isandale viimasel lõigul kaugeltki piisavalt andnud, ja ka nüüd ootab ta oma poiss-sõpra!!" Ning õelals itsitav succubus, seletas seda oma piiparilt ja asus töökäsku lahendama. Enne kui süütuke arugi sai, olid tema Hedonid kulutatud ja ta hingekeha ära söödud. Succubus röötsatas õndsal ilmel ja saatis Kasutaja Kagujale Helista mulle märgi, kuid sai kahetseva vabanduse vastu: "Kui issi Lutsiver lubab töö kõrvalt, ma püüan sind oma tööloendisse vahele möllida..." ning succubus naeratas jälle õelalt, sest tema oli ka tööl, ning ei suutnud uskuda, et keegi sellise vale õnge läheb. Ju siis ikka õiged lõhnad ja muusika teebki kogu erinevuse edu ja hävingu vahel... 

Mõni hetk hiljem tuli ka poiss-sõber õhinal kohale, lillebuket rusikas. Kasutaja Kaguya vonkles tema juurde ja avaldas kahetsust, et peab halbu uudiseid tooma, kuidas tema Succubus, oli ta ühe kõvema Krati pähe maha jätnud. Ja mitte ühe tavalise vaid ikka Neimadeemon, kes oma Põrgu-tšopperiga oli kohale käristanud ja temaga kuhugi edasi sõitnud. Sest sina ju said bossilt tõrelda ja ega tema ka oma osast ilma ei jäänud. Ja siis ta vahetaski ülespoole!! Kui kratt seda uudist kuulis, varisesid tema lilled põrandale ja ta hakkas lahinal nutma. "No ole nüüd, Su tüdruk ei osanud lihtsalt sind hinnata." Ja seda öelnud, talutas ta krati järgmise masina juurde, kus succubus oli juba koera asendi sisse võtnud. "Pärast korralikku keppi tunned end jälle paremini.." tänulik kratt usaldas oma lugeri Kasutaja Kaguyale ning viimane tegi jälle arve pooleks ning kandis ühe osa endale ja teise osa töötavale succubusele, ühes kirjaga: "Anna sellele nii et tolmab! Ta julges Issi Lutsiverile kindla otsa ära käkkida, ja julgeb ikka kohtingule minna, ja mitte tööd teha." Kui Succubus seda sõnumit oma piiparist nägi, norsatas ta lõbustatult ja kasutas oma tagumiku lihaseid eriti õelalt ning välja kutsuvalt ning õrritades kratti sündsate meelitustega, kuni kratt isegi ei märganud, kui kõik tema Hedonid tarbitud olid. Pildituna langes ta tagasi, suguti ikka veel kepist tõmblemas, kui succubus ümber pööras ja ta palvetaja ritsika kombel nahka pistis; ikka pea enne maha ja siis nautlevalt tükk tüki haaval edasi liikudes. 

Lutsiver oli korraks kiikama tulnud, kuidas Kasutaja Kaguyal läheb ja kas tal on ikka veel paha tuju, kui ta leidis viimase oma kohvi mekkimas ja praktikanti andunult märkmeid tegemas, kuidas seda tööd tuleb ikka teha. Ta võttis siis aruande ja vaatas siis kavalal lõbustatud ilmel naisele otsa, enne kui joviaalselt naerma puhkes, nõnda et terve põrgu sellest vappus. Ta kutsus isegi Leonidas Sumatini manu ja näitas, mida tema Alp oli korda saatnud. See seletas pikal ilmel saaki 12.386 Hedonit Viie Tondi käest!! Ja siis vaatas kadedalt Kasutaja Kaguya peale, kes kaastundlikult ja veidi parastavalt ning haletsevalt talle vastu naeratas. "Ei ole midagi öelda, tubli töö." leidis ta lõpuks oma hääle üles, et moka otsast sõnada. Ja heas tujus Lutsiver laksas talle õlale ning andis aruande tagasi ja läks oma teed. "Vot nii hea Hingamispäev mul!! Pole teist sellist pärast Soodomat ja Gomorrat näinud. Võibolla isegi mitte Pompeiis." Ja kui Kasutaja Kaguya ära ei tüdinud, siis müttab ta "Mängupõrgus" edasi ja meelitab ullilkestelt hingi välja, et elupäevi õhtusse saata. 

1 kommentaar:

  1. https://youtu.be/DLg2Q0daphE Kuulasin seda, kui kirjutasin oma Hingamispäeva sissekandeid. Soovin teile rahulikku hingamispäeva. :P X^D ^^

    VastaKustuta